perjantai 15. toukokuuta 2015

Nopea kylmäsavulohi-katkarapusalaatti

Kalasalaatti
Välillä sitä yllättyy itsekin miten yksinkertaisesti ja nopeasti herkullinen lounasruoka valmistuu. Tässä hyvä esimerkki siitä.

Kylmäsavulohi-katkarapusalaatti

Cosmopolitan-salaattia
Kurkkua
Avokado
Tilliä
Isoja pakastekatkarapuja
Kylmäsavulohta
Lidlin aiolia

Suikaloi salaatti. Höylää kurkusta juustohöylällä siivuja. Kuori avokado ja leikkaa paloiksi. Asettele edellämainitut lautaselle ja riivi joukkoon reilusti tilliä.  Sulata pakastekatkaravut siivilässä kuuman veden alla (sulavat n. 20 sekunnissa), ja kuivaa talouspaperilla. Asettele katkaravut ja kylmäsavulohi salaattipedille. Höystä lusikallisella aiolia (mahtava uutuustuote Lidlissä). Nauti!

2 kommenttia:

  1. Peukut tälle! Taidan tehdä ensi viikolla töihin evääksi.

    VastaaPoista
  2. Tee ihmeessä, oli hyvää! ja tilliä kannattaa laittaa reilulla kädellä, se toimi mahtavasti kurkun ja avokadon kanssa.

    VastaaPoista