
Suklaisen kakun väliin laitoin marjoja ja mangorahkaa, päälle kermavaahtoa ja tuoreita marjoja. Hyvää tuli ja kelpasi myös vieraille!
Kakkupohja:
Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä maito ja kerma. Sekoita kaakaojauhe, leivinjauhe ja jauhot keskenään. Sulata ja jäähdytä voi. Lisää munavaahtoon jaohoseos, kerma-maito ja voi. Kääntele lopuksi joukkoon suklaarouhe. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan (käytin 24 cm pyöreää irtopohjavuokaa). Paista 175 asteessa n. 40 minuuttia. Kumoa hiukan jäähtyneenä ja anna vetäytyä seuraavaan päivään.
2 luomumunaa
2,5 dl sokeria
1 dl maitoa
0,5 dl kuohukermaa
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2,5 dl jauhoja
150 g voita
2,5 dl sokeria
1 dl maitoa
0,5 dl kuohukermaa
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2,5 dl jauhoja
150 g voita
100 g maitosuklaata rouhittuna
Täyte:
200 g Arla mangorahkaa
0,5 rkl sitruunamehua
1,5 dl kuohukermaa
Pakastemarjoja (mansikka, mustikka, vadelma)
Appelsiinimehua kostutukseen
Päälle:
Kermavaahtoa
Tuoreita mansikoita ja vadelmia

Leikkaa kakku kahteen osaan. Kostuta pohja tuorepuristetulla appelsiinimehulla.
Valmista täyte: vaahdota kerma. Sekoita rahkan joukkoon sitruunamehu. Lisää rahka kermavaahdon joukkoon ja sekoita. Sulata marjat, soseuta haarukalla ja levitä kakkupohjalle. Levitä marjojen päälle rahkavaahto.
Koristele kakku kermavaahdolla, täytteestä ylijääneellä mango-rahkavaahdolla ja tuoreilla marjoilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti