Pieni parvekepuutarhani on tuottanut mukavasti satoa kesän mittaan. Yrttejä on riittänyt hyvin omiin tarpeisiin ja tomaattipuska tuottaa ihania, punaisia palleroita tasaiseen tahtiin. Ruuanlaitto on kesähelteiden takia ollut minimissä: kotona puuhastelu ei vain ole jaksanut innostaa kuumassa asunnossa.
Salaatit ovat olleet kesällä kova sana. Valmistin tomaatteja salaatin lisukkeeksi uunissa kuivaamalla. Uunikuivatut tomaatit olivat herkullisia vuohenjuustosalaatissa! Uunikuivattuihin tomaatteihin tarvitset:
Kirsikkatomaatteja
Oliiviöljyä
Tuoretta timjamia
Suolaa
Pippuria
Halkaise tomaatit ja laita ne uunivuokaan. Lorauta päälle öljyä, mausta suolalla, pippurilla ja tuoreella timjamilla. Paista 160 asteisessa uunissa n. tunti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti