Tässä hyvä resepti kaikille, jotka himoitsevat juustokakkua, mutta leipominen ei huvita: juustokakku lasissa. Tämä on nopea ja raikas jälkiruoka ja maut ovat kuin parhaasta juustokakusta. Alkuperäinen resepti löytyi ulkomaisesta leivontablogista (alkuperäinen resepti löytyy täältä). Muokkasin reseptiä hieman omiin tarpeisiini sopivaksi. Reseptistä tulee n. 6 annosta.
Pohjalle:
Marjoja (käytin mansikoita, vadelmia ja mustikoita. Myös pakastemarjat käyvät kunhan ovat laadukkaita)
(Tomusokeria)
200 g kreikkalaista jogurttia
1 dl vispikermaa
100 g appelsiinituorejuustoa (esim. Viola)
2,5 tl tomusokeria
Pinnalle:
Bastogne-keksejä

Tee seuraavaksi tuorejuustotäyte:
Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita tuorejuusto ja kreikkalainen jogurtti keskenään ja sekoita esim. lusikalla notkeaksi, tasaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon tomusokeri. Sekoita kermavaahto varovasti käännellen tuorejuusto-jogurttiseoksen joukkoon.
Laita tuorejuustotäyte marjojen päälle tarjoiluastioihin. Murustele kunkin annoksen päälle Bastogne-keksejä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti