lauantai 16. kesäkuuta 2012

Aamiaisherkkuja, osa 2

Täydellisen aamiaisen uudelleenluominen jatkuu. Banaani-pähkinämuffinssit tuli jo tehtyä, nyt on omatekoisen myslin vuoro. Miten helppoa ja hyvää! Ja mikä parasta, itsetekemällä välttyy niiltä karmeilta rusinoilta joita joudun aina nyppimään valmismysleistä.
Reseptin koostin eri blogien ja nettisivujen ohjeita yhdistelemällä. Omasta myslistäni halusin reilusti pähkinäisen. Mausteeksi hieman kanelia ja vaahterasiirappia makeutta tuomaan. Nam!

1.5 dl cashewpähkinöitä
1.5 dl saksanpähkinöitä
1 pss Pirkka-pähkinäsekoitusta
1 dl kuorittuja auringonkukansiemeniä
1.5 dl kaurahiutaleita
Loraus vaahterasiirappia
Pienempi loraus pähkinäöljyä
Kanelia
Ruokosokeria tai fariinisokeria

Sekoita kaikki ainekset keskenään isossa kulhossa. Lorauta joukkoon öljyä ja vaahterasiirappia sen verran että seos hieman kostuu. Levitä seos tasaisesti uunipellille ja paahda 150 asteisessa uunissa 30 min.
Nauti maustamattoman jogurtin ja tuoreiden marjojen kera.

Itsetehtyä mysliä aamiaisella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti