torstai 21. kesäkuuta 2012

Double Chocolate Brownies

Amerikanhullutukset jatkuu. Tällä kertaa testasin brownies-reseptiä, joka löytyi sikäläisestä marketista ostamastani leivontalehdestä. Ja hyvä resepti olikin: muhevaa, mehukasta ja ihanan suklaista. Ja mikä parasta, perusohjetta voi muokata maun mukaan eri höysteiden avulla. Tein samalla ohjeella tällä viikolla brownieseja kahteen eri otteeseen: ensimmäiseen taikinaan pilkoin sekaan Snickers-suklaapatukoita. Hyvää oli, kehuivat kriittiset työkaverit. Toisella leivontakerralla laitoin taikinaan todellisen yliannostuksen suklaata - juuri niinkuin pitääkin!

200 g voita
3 dl sokeria
4 luomumunaa
2.15 dl jauhoja
2,5 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
n. 150 g Pirkka valkoinen hasselpähkinäsuklaata rouhittuna
n. 50 g tummaa suklaata rouhittuna

Sekoita voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää kananmunat yksitellen ja hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinan joukkoon. Kääntele lopuksi sekaan rouhitut suklaat. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim. lasagnevuoka toimii hyvin). Paista 180 asteisessa uunissa 30-35 min. Älä kypsennä liikaa!
Kumoa leipomus vuuasta jäähtyneenä.



Suklaakakkua amerikkalaiseen tapaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti