maanantai 20. toukokuuta 2013

Lounas neljässä Vuodenajassa ja brunssi Valossa

Tampereen kauppahalli Neljä VuodenaikaaHypätäänpä omien leipomusten parista välillä vieraisiin pöytiin.
Piipahdin männä viikolla Tampereen Kauppahallissa lounaalla. Ravintola 4 vuodenaikaa ja paikan legendaarinen ranskalainen kalakeitto - tämän parempaa kalaruokaa en muista koskaan ravintolassa syöneeni. Maukas liemi, herkullista kalaa ja tuoreita kasviksia, kaiken kruununa muutama pala juustolla gratinoitua leipää ja valkosipulimajoneesia. Pettämötän combo! Kauppahallin eloisa miljöö tuo paikkaan oman säväyksensä. Ja mikä mahtavinta, ravintola on laajentamassa viereiseen liiketilaan, joten istumapaikkojakin on luvassa lisää. Tätä paikkaa ei voi hehkuttaa liikaa!
Kahvila Valon brunssi

Helluntaina testasin Kahvila Valon brunssin. Tarjoomukset eivät aivan olleet 18,40 euron arvoisia, mutta melkein. Tarjolla oli mm. tuoreita luomusämpylöitä ja croissanteja (ihania!), muutamaa salaattia, juustoja, maalaislohkoperunoita (omaa tuotantoa, ei eineksiä - siitä plussaa), kikhernepateeta (hyvää!), lihapullia sekä höysteenä säilykeosastoa: oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, marinoituja valkosipuleita. Jälkiruuaksi pannukakkua (nam!), suklaakakkua (vaatimaton pläjäys, maistui kaakaojauheelta tai halpis-taloussuklaalta) sekä mangorahkaa. Lisäksi juomapöydän antimet (appelsiinimehua ja makuvettä) sekä kahvia (hyvää, kehui sisko).
Ympäristö on viihtyisä, ja paikassa on kiva, rustiikkinen tunnelma. Pettymys Valon brunssi ei missään nimessä ollut, saattaisin tulla toistekin jos tarjoomuksissa tapahtuu pientä skarppausta tai jos hinta laskee.

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti