perjantai 16. toukokuuta 2014

Parvekkeen muodonmuutos

Ankeasta ihanaksi. Näin voisi kuvailla muodonmuutosta jonka parvekkeeni koki eilen. Parvekkeeni pääsi nimittäin mallikohteeksi Pihasto Oy:n nettisivuille ja firman porukka kävi asentamassa parvekkeelleni komposiittilaudoista tehdyn Moda Pikapatio -lattian. Muutos on melkoinen: kulahtanut vihertävän harmaa betonilattia sai päälleen graniitinharmaan komposiittilaudoituksen. Homma oli ohi kahdessa tunnissa, komposiittilaudat vain kliksauteltiin paikoilleen.
Lattian asennuksen jälkeen alkoi ankara stailaus: oli pakko viedä vanhoja romuja varastoon koska ne näyttivät niin valjuilta uutta lattiaa vasten. Ja torilta ostetut tumman pinkit pelargoniat näyttivät mahtavilta tummanharmaata pintaa vasten! Tervetuloa kesä, parveke on valmiina!
 
Komposiittilattia parvekkeelle



2 kommenttia:

  1. Tällasia kuvia nähdessä muistuu tuo ilmeisesti ikuinen projekti meidän pienen takapihan kanssa... Olis ihana saada se noin pirteän näköiseksi, niin kuin sulla tuo parveke!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Mä sain eilen parvekkeen viimeisteltyä kun hain sinne kassikaupalla kukkia ja yrttejä puutarhamyymälästä - laitan lisää kuvia blogiin inspiraatioksi lähipäivinä! Tsemppiä takapihan kanssa!

    VastaaPoista