Välillä sitä yllättyy itsekin miten yksinkertaisesti ja nopeasti herkullinen lounasruoka valmistuu. Tässä hyvä esimerkki siitä.
Kylmäsavulohi-katkarapusalaatti
Cosmopolitan-salaattia
Kurkkua
Avokado
Tilliä
Isoja pakastekatkarapuja
Kylmäsavulohta
Lidlin aiolia
Suikaloi salaatti. Höylää kurkusta juustohöylällä siivuja. Kuori avokado ja leikkaa paloiksi. Asettele edellämainitut lautaselle ja riivi joukkoon reilusti tilliä. Sulata pakastekatkaravut siivilässä kuuman veden alla (sulavat n. 20 sekunnissa), ja kuivaa talouspaperilla. Asettele katkaravut ja kylmäsavulohi salaattipedille. Höystä lusikallisella aiolia (mahtava uutuustuote Lidlissä). Nauti!
Peukut tälle! Taidan tehdä ensi viikolla töihin evääksi.
VastaaPoistaTee ihmeessä, oli hyvää! ja tilliä kannattaa laittaa reilulla kädellä, se toimi mahtavasti kurkun ja avokadon kanssa.
VastaaPoista