Pohja:
200 g Digestive-keksejä
75 g voita
Täyte:
400 g Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
2 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
3 kananmunaa
Mausteet:
100 g valkoista suklaata
100 g tummaa suklaata
Koristeluun:
Tummaa ja valkoista suklaata
Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos tasaisesti pyöreän leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään kulhossa.
Sulata molemmat suklaat varovasti vesihauteessa tai mikrossa.
Jaa täyte kahteen kulhoon ja mausta toinen puoli hieman jäähtyneellä sulatetulla valkosuklaalla ja toinen puoli tummalla suklaalla.
Kaada täytteitä keksipohjan päälle vuokaan kerroksittain, kahteen tai useampaan kerrokseen.
Paista kakkua 150-asteisessa uunissa 60-75 minuuttia. Kakku on vielä pehmeä kun sen ottaa uunista.
Jäähdytä kakku kokonaan, mielellään seuraavaan päivään jääkaapissa.
Koristele pinta raastetulla suklaalla ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti